Om Mercari - din lokale elbils forhandler i Randers

Mercari Cars er dit lokale AutoMester-værksted i Randers NVVi vil gå meget langt for kunderne. Vores ønske er, at hjælpe dig fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted i Randers, til du igen er klar til nye eventyr. Det er nemlig vores mål at skabe de perfekte rammer for dig som kunde. At sætte sin bil på værksted er en tillidssag, og vi vil hos Mercari Cars gøre vores bedste for, at du føler dig tryg ved at lade os reparere din bil.

Når vi arbejder på din bil, handler det for os om, at udføre et stykke arbejde, som er til den rette pris og ikke mindst kvalitet. 

Vi er, som dit lokale autoværksted i Randers NV, en del af AutoMester kæden og vi giver naturligvis garanti for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Her på Autoværkstedet i Randers NV, har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står klar for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen –  så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.

Vi kan også tilbyde dig, som fast kunde, et AutoMester VIP kort og et GRATIS fordelskort, hvor du optjener 5% bonus af din regning, som du kan benytte næste gang, du kigger ind på vores autoværksted. Fordelskortet og VIP kortet, er blot et af de mange nye tiltag, vi har også mange andre muligheder at tilbyde dig. Kig forbi og få en snak og en kop kaffe. 

Kontakt MERCARI