Om Mercari Cars - Specialister i Tesla

Mercari Cars er din lokale familieejede bilforhandler og Automester værksted i Randers NV beliggende i Østjylland.

Det hele startede i Løvskal, hvor Lisbeth og Hans Peter startede et værksted og samt dertilhørende salg af biler til dansk salg. I starten solgte og reparerede vi alle former for biler, hvor vi var specialister i Skoda, Citroen, VW, Audi, med ekstra speciale i Lupo 3L og Audi A2. Det hed dengang Mercari Biler. Det bliver siden udvidet til eksport af biler til udlandet, hvor vi i dag eksporterer over 1200 biler om året.

Nu hedder vi Mercari Cars, og vores danske bilsalg består kun af nyere eller brugt Tesla. Selvom vi har specialiseret os i Tesla, er det dog ikke udelukket, at der kan komme en enkelt eller to andre brugte elbiler til salg i vores sortiment. Sammen med sortimentet af brugte Tesla´er har vi desuden en Tesla webshop med et stort udvalg af forskelligt tilbehør/udstyr til Tesla Model S, 3, X og Y. Selvom vi er gået over til at specialisere os indenfor Tesla, eksporterer vi stadig over 1200 diesel-, benzin- og hybridbiler biler om året. 

Da vi er medlem af Automester, er du sikret, at der bliver udført et ordentligt stykke arbejde på din Tesla, Lupo, Audi, Skoda, Seat og lign. efter alle forskrifterne. De reservedele der bliver brugt under reparation eller service på din bil er der naturligvis garanti på, hvad enten det er tilbehør, udstyr eller reservedele til Tesla, VW, Audi, Seat, Skoda osv.

Vi servicerer og reparerer stadig alle former for biler, både forskellige fossilbiler, elbiler samt Tesla. 

Når du køber bil hos os, tager vi altid gerne din bil i bytte, hvor du selvfølgelig får den bedst mulige byttepris. Vores speciale indenfor eksport af biler, giver os mulighed for at give dig en kvalificeret pris på din byttebil.

Derudover kan vi i samarbejde med AL Finans tilbyde dig en god finansiering på din bil, så du ikke behøves at skal smide den fulde pris, når du afhenter bilen.

Du finder vores store udvalg af nyere brugt Tesla og nyt Tesla udstyr/tilbehør, samt vores store værksted med kvalificeret udstyr på Robert Fultons vej 1, 8920, Randers NV i Østjylland. 

Alle vores klimabiler finder du desuden altid på Bilbasen.dk og på vores hjemmeside. 

Kaffen er altid varm og humøret i top, så kom endelig forbi til en snak, reparation, et service eller en prøvetur.

Kontakt MERCARI