Tilbud

Sommerferie sydpå?

Kom ind og få lavet et eftersyn på dit aircondition eller klimaanlæg, eftersynet er incl kølemiddel, sporremiddel, klimakompressor olie.

Ud over et traditionel service eftersyn på dit aircondition eller klima anlæg, får du lige nu Bell-Add kabine/AC rens med, uden beregning.

Med en kabine og AC rens, opfrisker du luften i kabinen og renser aircondition og klimaanlægget. På denne måde undgår du at snue og andre luftvejsgener.

Den nedbryder mikroorganismer og bakterier i kabinen og i aircon/klimaanlægget. Fjerner dårligt lugt fra tobaksrøg, sved, mad, m.m ventilationskanaler og køleflader renses.

Efterlader kabinen med en frisk og langtidsholdbar mentholduft. 

Prisen gælder kun personvogne, for varevogne og større køretøjer, ring for pris.

Bell-add produkter: Tag 3 stk og få 25 % Rabat.

Bell-add produkter er med til at holde din motor og indsprøjtningssystem iorden. Bell-add kan bla. fjerne dårlig motorgang , sod m.m samt hjælpe dig med at kører længere på literen og forlænge din levetid på både motorsystemet samt dit udstødningssystem herunder diesel partikelfilter. Så hvorfor vente til imorgen med at bruge bell-add, vi kører i øjeblikket prisen helt i bund, og tilbyder dig et rigtigt godt tilbud. Vi har mange af Bell-adds produkter på lager og køber du 3 stk, får du hele 20 % i rabat.