Soft99 Fusso Coat (Nanocoating Til Lak) [Mørk lak]

Soft99 Fusso til Nanobehandling af mørk lak. Giver en helt fantastisk hydrofobisk effekt, hvor vand og skidt har meget svært ved at sætte sig fast. Efter behandling kan du nøjes med at skylle skidtet af, kun ved brug af en skumvask uden børste. På denne måde minimerer du samtidig også ridser, da du slipper for at gnubbe i lakken med børster, svampe osv.

Fusso Coat behandlingen lægger også et tyndt slidlag ovenpå lakken, så du har et lag at slide op først, før du begynder at ridse i lakken.

Sådan gøres det:

- Bilen vaskes ren. Helt ren.

- Tør bilen tør og sørg for der ikke er kalkpletter eller andet. Lakken skal være så pæn og ren som muligt. Poler lakken, om nødvendigt.

- Lakken tørres over med Soft99 Silicone Off på en fiberklud. Det er ikke nødvendigt at bruge meget mere end 2 sprøjt pr. panel.

Nu skal Nanobehandlingen påføres.

- Gør den medfølgende svamp fugtig (under vandhanen med den og klem den bagefter, så det meste af vandet ryger ud igen. Svampen skal kun være fugtig og ikke våd.

- Coatingen smøres udover hele bilen i et jævnt lag. (til mændene: nej, det bliver ikke et bedre resultat af at du fylder 6 gange så meget på).

- Lad coatingen sidde i 30 min. (det er ingen problem at lade den sidde natten over, men resultatet er det samme).

- Coatingen tørres af med en fiberklud.

- Din bil er nu coatet.

Efter behandling med nanocoating, er det vigtigt at du kun bruger en PH neutral shampoo til vask, da det ellers vil "slide" unødvendigt meget på coatingen. Brug Soft99 Neutral Shampoo Creamy.

Hvad er en mørk lak:

- Blå (ikke lyseblå selvfølgelig)

- Violet

- Lilla

- Red

- Sort

Mercari Cars ApS
Robert Fultons Vej 1
8920 Randers
CVR : 41587938

86686606
christian@mercari.dk
Del på Facebook
289,00 kr.
Plus evt. lev. omk.
  • Lagerstatus
  • Varenummer
    99-10332
  • Artikel nr.
    99-10332
  • Brugt
    Nej
Mercari Cars ApS
Robert Fultons Vej 1
8920 Randers
CVR : 41587938

86686606
christian@mercari.dk
Del på Facebook