Minibus udlejning Randers - Mercari Biler Randers NV

FÅ ET GODT TILBUD PÅ SOMMERFERIEN

Privat udlejning :

Vi tilbyder udlejning af personbiler og mini bus til 9 personer. Vores mini-bus kan benyttes med almindelig lille kørekort til personbil.

Vi råder over ialt 2 stk. minibusser som begge er godkendt til at køre i udlandet, Står du med et behov for at få familien eller vennerne med på ferie, så har vi den rigtig løsning for dig. Vi mener selv, at vi er i blandt østjyllands billigste udlejningsfirmaer og vi strækker os langt for at i skal få en god ferie oplevelse.

Fordelen ved at vælge en mini-bus er, at I kan tage afsted sammen og dele den gode oplevelse, det er at køre sammen over en længere tur. Ved at være flere til at køre minibussen, kan man jo køre lange træk uden at skulle være tvunget til at tage et ekstra hotel ophold på vejen ned igennem Europa. Med en mini bus fra Mercari Biler kan du trygt tage på den store bilferie, vores biler er naturligvis tilknyttet autohjælp både i indland og udland.

Erhverv, institutioner, idræts foreninger m.m

Lad Mercari Biler være jeres faste samarbejdspartner. Vi udlejer både person biler, mini busser og varevogne til både erhverv, institutioner eller idræts foreninger. Da der spares en del rundt i kommunerne og pengene nogle gange er små i de lokale idræts foreninger, ved vi at en del af jer desværre ikke selv råder over egne minibusser længere. Det skal dog ikke forhindre jer i at tage på tur. Vores minibusser kan både lejes ud på dagsbasis eller ugebasis. Det er jeres behov, der bestemmer, hvor længe I skal bruge vores minibusser. Vores force ved både at have personbiler og minibusser er, at i altid kan få jeres behov dækket. Med en minibus fra Mercari kan du trygt tage på den lange bilferie eller f.eks firmatur. Vores udlejningsbiler er naturligvis tilknyttet autohjælp, både i indland og udland, så du kan trygt tage på ferie uden bekymringer.  

Udlejningspriser minibus fra 699 pr. dag. Ring for at få et tilbud på 86-68-66-06 eller send en mail til bogholderi@mercari.dk.

Vi har følgende minibusser til udlejning i Randers:

VW Transporter T6. 

2.0 TDI 150 hk. 

Automatgear.

Klimaanlæg. 

Pris fra 799 kr. 


VW Transporter T5.

2.5 TDI 130 hk. 

Automatgear.

Klimaanlæg. 

Pris fra 699 kr.