Hvordan lyder 12 mdr. rentefrit?

Er tiden kommet til en ny bil, eller er der blot kommet en regning der passer dårligt ind? Så har vi en lang række muligheder, for at hjælpe dig på rette vej.

Vi tilbyder flere former for finansering og rentefri lån, til betaling af f.eks din værksteds regning.

 

Vores autoværksted er en del af Automester-kæden, hvilket gør at vi har nogle utroligt fordelagtige tilbud. Samtidig har vi også andre gode og stærke erhvervs partnere, som alle er med til at give dig som kunde, de helt rigtige priser på den ydelse, du lige står og mangler.

Betalingsfrihed?

Vi har mulighed for at tilbyde dig, som kunde, et Automester VIP kort. Med et Automester VIP kort har du mulighed for at betale din regning med løbende måned + 1 måned 0% i rente og gebyr frit. Et Vip kort har en kredit på op til 12.000 kr, så får du en regning som du evt ønsker at dele over f.eks 12 mdr så koster det kun 715 kr i gebyr men stadig 0% i rente.

Vores Automester kundekort har samme gode fordele som et Automester VIP kort, men med en kredit på op til 60 000 kr. Følgende er gældende for begge kort:

Rentefrit 12 MDR.

Du vælger selv hvordan du vil betale månede efter købet.

Kortet koster dig ingenting, hverken at anskaffe eller at have.

Du kan vælge at indbetale hele beløbet måneden efter købet uden omkostninger, ingen renter eller gebyrer.

Er dit behov større og du f.eks ønsker at købe en bil til mere end 60.000 kr, så kan vi lave et yderst fordelsagtigt finanseringstilbud, i samarbejde med

AL FINANS.