Udlejning af varevogn og minibus

Privat udlejning :

Vi tilbyder udlejning af personbiler og mini bus til 9 personer. Vores mini-bus kan benyttes med almindelig lille kørekort til personbil.

Vi råder over ialt 2 stk. minibusser, som begge er godkendt til at køre i udlandet. Står du med et behov for at få familien eller vennerne med på ferie, så har vi den rigtige løsning for dig. Vi mener selv, at vi er i blandt Østjyllands billigste udlejningsfirmaer, og vi strækker os langt, for at I skal få en god ferieoplevelse.

Fordelen ved at vælge en mini-bus er, at I kan tage afsted sammen og dele den gode oplevelse det er, at køre sammen over en længere tur. Ved at være flere til at køre mini-bussen, kan man jo køre lange træk uden at være tvunget til at tage et ekstra hotel ophold på vejen ned igennem Europa. Med en mini-bus fra Mercari Biler, kan du trygt tage på den store bilferie. Vores biler er naturligvis tilknyttet autohjælp både i indland og udland.

Erhverv, institutioner, idræts foreninger m.m

Lad Mercari Biler være jeres faste samarbejdspartner. Vi udlejer både person biler, mini-busser og varevogne til både erhverv, institutioner eller idrætsforeninger. Da der spares en del rundt i kommunerne og pengene nogle gange er små i de lokale idrætsforeninger, ved vi, at en del af jer desværre ikke selv råder over egne mini-busser længere. Det skal dog ikke forhindre jer i at tage på tur. Vores minibusser kan både lejes ud på dagsbasis eller ugebasis. Det er jeres behov, der bestemmer, hvor længe I skal bruge vores minibusser. Vores force ved både at have personbiler og mini-busser er, at I altid kan få jeres behov dækket. Med en minibus fra Mercari kan du trygt tage på den lange bilferie eller f.eks firmatur. Vores udlejningsbiler er naturligvis tilknyttet autohjælp, både i indland og udland, så du kan trygt tage på ferie uden bekymringer.  

Udlejningspriser minibus fra 699,- pr. dag.

Kontakt MERCARI

Ring til os eller send en mail til bogholderi@mercari.dk.

Vi har følgende minibusser til udlejning i Randers

VW Transporter T6

2.0 TDI 150 hk. 

Automatgear.

Klimaanlæg. 

Pris fra 799 kr

VW Transporter T5

2.5 TDI 130 hk. 

Automatgear.

Klimaanlæg. 

Pris fra 699 kr