Opbygning af special køretøjer

Fik du set tv2 Østjyllands indslag om vores opbygning af special rednings køretøjer ? Hvis ikke kan du stadig nå det på

http://tv2oj.dk/artikel/193296:Oestjylland--Biler-der-rykker

 

Vi har hos Mercari Biler specialiseret os i, at opbygge køretøjer som passer til den enkelte virksomhed. Vi har blandt andet opbygget udrykningskøretøjer til en del af Jyllands indsatsleder .

I dag er en brandbil ikke bare en almindelig bil med blå blink på taget, men et højteknologisk køretøj der skal fungerer som en informationscentral.

De er udstyret med både computer, internet,kommunikations systemer og interaktivt kort, så de kan se de tekniske data der er påkrævet på et skadested både over og under jorden.

Disse systemer giver jo livsvigtige informationer og det gør at indsatslederne, kan argere optimalt på et skadested, og derved redde liv.

De forskellige kommuner har jo hver deres ønsker til opbygning af udrykningskøretøjer, derfor er opgaverne aldrig de samme. Vi gør meget ud af at de enkelte kommuner's ønsker, så det passer til deres behov og til en god pris som matcher kvaliteten på arbejdet der bliver udført. Vi bygger bilerne i tæt samarbejde med de enkelte brandinspektører og vi har bla. opbygget indsatsleder biler til Randers, Thisted, vest himmerland, Skive, Rebild, Holstebro og Struer brandvæsen.

Blå blink er jo ikke det eneste vi opbygger på værkstedet, det er mange forskellige opgaver der udføres. Vi laver også opbygning på følgebiler, radio kommunikationer , bluetooth systemer og navigation.

Har du en opgave som du godt kunne tænke dig at drøfte med os eller få et tilbud på, er du velkommen til at ringe til os på 86 68 66 06 eller skrive en mail på bogholderi@mercari.dk